Asociația „Sănătate și Solidaritate" Vinga (jud. Arad)

Îngrijiri medicale la domiciliu Program autorizat furnizat de Asociația “Sănătate și Solidaritate” Vinga disponibil în județul Arad, loc. Vinga.

Asociația „Sănătate și Solidaritate” Vinga este o Structură de Economie Socială care oferă servicii de îngrijiri medicale fie la sediu, în sala de tratament, fie la domiciliu, dar și monitorizarea stării de sănătate de la distanță.

  • Serviciile oferite se adresează persoanelor care suferă de boli acute sau cronice și persoanelor cu dizabilități din comuna Turț, dar și din alte comune și sate ale județului Satu Mare. Totodată, serviciile de monitorizare a stării de sănătate de la distanță vor putea fi accesate și de către pacienți din județele limitrofe.
  • Structura de Economie Socială vine în întâmpinarea bolnavilor, cu precădere a celor care nu se pot deplasa, dar care au nevoie de îngrijire medicală de specialitate. Personalul medical va oferi pacienților servicii de specialitate dintre cele mai diverse, precum monitorizarea parametrilor fiziologici, administrarea medicamentelor intravenos sub supravegherea medicului sau îngrijirea escarelor multiple.
  • Asociația face parte din proiectul „Economia socială – instrument de creștere a calității vieții”. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenție 6.1 “Dezvoltarea economiei sociale”.
  • De îngrijirea problemelor medicale ale pacienților se ocupă o echipă de specialiști cu studii de specialitate și experiență în domeniu. Astfel, un medic, două asistente și o infirmieră vor oferi servicii medicale celor care au nevoie mai mare de ajutorul lor.